Hvad er prisen på Viaplay?

Viaplay er en streamingtjeneste, der har specialiseret sig i sport, film og serier. Du har som kunde mulighed for at streame alle former for fascinerende materiale direkte til dit fjernsyn, din computer, telefon, tablet eller anden enhed med internetadgang. Nordic Entertainment Group AB driver virksomheden bag Viaplay; du kender dem måske bedre som selskabet bag Viasat TV og flere kendte tv-stationer som TV3 og TV3+.

Derfor kan du se en lang række udsendelser, der hver dag tiltrækker hundredtusindvis af seere til TV3 og TV3+, på Viaplay. Fra de store realityshows som Paradise Hotel til alle sportsbegivenheder er der noget for enhver smag. Derudover er der også noget andet tilgængeligt på Viaplay: voksenfilm og den kendte krimiserie The Killer.

Hvad koster ViaPlay?

Du kan opdage, at Viaplay er dyrere end andre streamingtjenester. Det er stadig en meget rimelig pris på 99 kroner, og du får meget underholdning for pengene. Ovennævnte omkostninger gælder kun for den pakke, der hedder Film og serier.

Hvis du vil se sport, når du vil, og samtidig have adgang til alle de begivenheder, som Nordic Entertainment Group AB har rettighederne til at sende, skal du overveje Viaplay Sport. Det betyder også, at du kan se kampsport på Viaplay. Denne pakke koster 309 kroner om måneden at få adgang til.

Endelig kan du for 339 kroner om måneden få Viaplay Total, som indeholder alt, hvad du kunne ønske dig. Fortsæt med at læse vores Viaplay anmeldelse for at finde ud af mere om indholdet, der er inkluderet i hver pakke.

Der er tre prisniveauer hos Viaplay, som du kan se. Det er der en grund til. De forskellige bundles indeholder forskellige mængder materiale. Jo mere materiale du vil se, jo mere skal du betale for det.

Faktum er, at tv-netværkene skal betale mange penge for at erhverve rettighederne til at transmittere en sportsbegivenhed. Disse penge skal naturligvis tjenes ind igen, og derfor vil du bemærke, at Viaplay Sport og Viaplay Total, som begge giver mulighed for at streame sport, er noget dyrere end traditionelle film- og serieabonnementer.

Derfor bør du overveje nøje, hvilken pakke du har brug for. Ser du ikke sport hele året rundt, men kun under nogle få store begivenheder? I så fald kan det f.eks. være mere omkostningseffektivt at investere i et månedligt Viaplay-abonnement med film og serier det meste af året og derefter opgradere til Viaplay Sport eller Viaplay Total i den eller de måneder, hvor du ønsker at streame visse sportsgrene.

Heldigvis er det meget nemt at ændre dit abonnement i farten, så det er en nem måde at få alt det, du ønsker, og samtidig spare penge.

 De forskellige Viaplay pakker

Der er tre forskellige pakker tilgængelige via Viaplay, som vi tidligere har bemærket. Hver variant giver dig mere materiale, og priserne er ligeledes bestemt i henhold til dette. Vi har samlet en oversigt over hver af de tre Viaplay-alternativer nedenfor, så du kan finde ud af, hvilken der er bedst for dig.

Viaplay Film & Serier

Er du ligeglad med sport? Er det fordi du ikke vil have mulighed for at streame det, at du er ligeglad? Så er dette abonnement noget for dig, hvis det er tilfældet. Det koster 99 kr. i Danmark og giver adgang til alle Viaplays film og serier. Kataloget af film og serier udvides løbende og indeholder alt fra aktuelle til vintage film og serier. Sidst men ikke mindst er der meget mere materiale tilgængeligt end hvad Netflix eller HBO har at byde på.

Viaplay Sport

Du kan også få adgang til alle de sportsprogrammer, der sendes på TV3 og TV3+, med Viaplay Sport-pakken, som omfatter adgang til alle sportsbegivenheder, der vises på tv. Der er altså noget for enhver smag til en pris på 309 kr. om måneden. Du får også adgang til de samme serier og børneudsendelser som pakke 3, samt alt andet tilgængeligt på Viaplay.

Hvis du vil have hele pakken, må du altså bruge 30 kroner mere, for at opnå den helt store pakke.

Viaplay Total

Når du skal vælge en af de tre Viaplay-pakker, er Sony PlayStation Vue den bedste af slagsen. Alt, hvad streamingtjenesten har at byde på, fra sport og kampe til film og serier for både børn og voksne, er inkluderet i denne pakke. Der er ingen grund til at betale ekstra for andre streamingtjenester, når du har Viaplay Total, som giver dig adgang til alt, hvad de har. For 339 kroner får du i princippet alt, hvad du har brug for; derfor vil det være nemt at opsige dit tv-abonnement og sandsynligvis spare penge i processen. Med et bredt udvalg af populære tv-serier kendt fra TV3 og mange andre steder samt alle typer af nye og fremragende film er der ingen grund til ikke at bruge Viaplay Total.

Viaplay film

Vi har allerede nævnt det fantastiske udvalg af både nye og gamle film, der er tilgængelige på Viaplay. Der er ingen tvivl om, at Viaplay har noget for enhver smag, uanset om du har børn eller ej i dit liv. Selv hvis du foretrækker store internationale film frem for små danske film, er der noget for dig blandt Viaplays udbud. Børn vil naturligvis også blive glade for et udvalg af film og serier på viaplay. Se f.eks. de tre første Toy Story-film, Løvernes konge og mange flere legendariske børnefilm på VIAPlay.

Du kan se Avengers Infinity War, Twilight, The Hunger Games, The Commuter, The Spy Who Dumped Me, Book Club, Journal 64, en lang række Disney-film og mange andre titler på Viaplay i øjeblikket.

Desuden er vi særligt tilfredse med det store udvalg af udlejningsfilm. Det giver dig mulighed for at leje helt nye film til en meget lav pris, herunder de seneste biografhits som Shazam, Green Book, Alita: Battle Angel og After. A Star Is Born, Captain Marvel, Avatar: The Last Airbender, alle Harry Potter-filmene (og mange flere) samt aktuelle biografudgivelser som Green Book og Shazam er også inkluderet.

Hvor mange enheder må man være online?

Som Viaplay-kunde kan du logge ind på din konto på op til fire enheder på én gang. En enhed kan f.eks. være din computer, telefon, tablet eller Smart TV. Du kan fjerne en enhed fra din konto, hvis du vælger at gøre det. Hvis du kontakter via play’s kundeservice og forklarer situationen, kan de slette én enhed hver 90. dag. For at undgå at låne din konto ud til højre og venstre er denne tidsbegrænsning blevet fastsat.

Du kan dog ikke sende udsendelser, film og sport til alle fire enheder på samme tid. Du kan kun streame på to enheder samtidig. Du skal dog ikke være bekymret, hvis dine børn begynder at streame på en tredje enhed, mens du ser en kamp eller en film; du bliver ikke smidt ud. De vil få besked om, at de ikke kan streame på det pågældende tidspunkt på grund af tekniske problemer i stedet for at blive udelukket.

Virker ViaPlay i udlandet?

Det er svært at være væk fra din yndlingssport, film og tv-serier. Du kan stadig se alle de mest populære film og serier samt sport via Viaplay i hele Europa og Norge. Alt fungerer på stort set samme måde som derhjemme; bemærk dog, at streaming kræver et vist niveau af netværksydelse og stabilitet, så kvaliteten kan variere afhængigt af, hvor du opholder dig i Frankrig eller et andet land.

Download ViaPlay Appen

Er du meget på farten eller kan du bare godt lide at se film, tv-programmer og sport på din smartphone eller tablet? Så download den smarte Viaplay-app, som giver dig mulighed for også at se alt det materiale, der findes på Viaplays hjemmeside. Du behøver ikke længere at tage din computer frem for at se alle de gode film på denne måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *