Hvad er prisen på Netflix?

Netflix er uden tvivl den mest populære streamingtjeneste i Danmark og i udlandet. Men hvad koster det at have et Netflix-medlemskab? Svaret er, at det varierer; læs videre for at finde ud af, hvor meget det koster dig at have et Netflix-abonnement, så du kan se deres tidligere film.

Netflix i Danmark

Priserne for Netflix i Danmark starter ved 119 kr. om måneden, men det kan variere afhængigt af det abonnement, du vælger, og om du vil tilføje ekstraudstyr som HD-visning eller 4K-streaming eller ej. Ultra HD 4K-pakken er den dyreste løsning og koster 149 kr. om måneden. Men fordi den indeholder en række funktioner

Det er også værd at bemærke, at Netflix har en gratis prøveperiode for nye kunder, så hvis du ikke er sikker på, om du vil binde dig til et månedligt abonnement lige nu, kan du altid tilmelde dig prøveperioden og annullere den.

Er det rigtigt Netflix kører med skiftende priser alt efter hvilket land?

Ja, Netflix’ priser varierer fra land til land, og derfor varierer prisen betydeligt alt efter, hvor du bor. I USA koster Netflix f.eks. 7,99 dollars om måneden, men i Danmark koster det 119 kroner. nI Storbritannien starter Netflix f.eks. ved 5,99 pund om måneden, mens det i Canada starter ved 5,99 pund om måneden

Det skyldes, at leveomkostningerne varierer fra land til land, og at priserne for streamingtjenester varierer fra sted til sted. I Danmark er alle digitale tjenester f.eks. underlagt en afgift på 25 %, hvilket gør det nødvendigt for Netflix at tage mere for at dække udgifterne.

De forskellige typer af Netflix abonnementer

Der er tre hovedplaner for Netflix, hver med en differentieret pris.

Netflix Basic

Basic er den første og mest prisvenlige Netflix-plan. Med denne pakke får du adgang til alle Netflix’ film og serier, men kun i standarddefinition (SD). Det betyder, at billedkvaliteten ikke er så god som de andre muligheder, der tilbydes, men det er stadig muligt at

Netflix Standard

Standard-abonnementet, som omfatter HD-indhold samt alt i Basic-pakken, er det næste trin op. Den vigtigste forskel her er, at du vil kunne se programmer og film i high definition, hvilket er en betydelig opgradering fra standarddefinition. Den månedlige pris for Standard-pakken er 149 kr.

Netflix Premium

Premium-abonnementet er det dyreste og mest funktionsrige Netflix-medlemskab. Den indeholder alt det, du har brug for, for at se alle dine yndlingsserier i fantastisk 4K-kvalitet. Premium-pakken koster 179 kr. om måneden.

Den bedste værdi for pengene

Så hvilket Netflix-medlemskab er det mest omkostningseffektive? Det er alt sammen baseret på, hvad du søger, og hvor meget du er villig til at betale. Basic-abonnementet er tilstrækkeligt, hvis det eneste, du ønsker at se, er serier og film i SD. Men hvis du vil have HD-indhold eller endda 4K-video, skal du opgradere til Standard.

Under alle omstændigheder er Netflix en fantastisk billig streamingtjeneste, der giver meget at nyde, så det er værd at overveje, hvis du leder efter noget nyt at se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *