Hvad er prisen på HBO Max?

I denne artikel ser vi nærmere på prisen for HBO Max i Danmark, men ser også nærmere på prisen i andre lande, så du kan sammenligne. Prisen varierer en smule, alt efter hvilket land, du er HBO Max kunde i.

Hvad er HBO Max?

HBO Max er en ny streamingtjeneste fra HBO, der indeholder alt det fantastiske indhold fra HBO plus en hel masse mere. Prisen for HBO Max i Danmark er 79 kroner om måneden. Det svarer til cirka 11,60 amerikanske dollars.

Du kan også få en gratis prøveperiode på HBO Max i 7 dage. Så hvorfor ikke give det en chance? Måske finder du lige dit nye yndlingsprogram!

HBO Max er for kræsne serieentusiaster. Der er ikke så mange alternativer at vælge imellem. Til gengæld er der blandt kritikerne enighed om, at de fleste HBO Max-serier er intet mindre end verdensklasse i kvalitet. Et mesterværk af tv-underholdning på et niveau, som du ikke finder andre steder. Serier som “Game of Thrones”, “Billions” og “Westworld” er fremragende eksempler på dette. Nogle HBO Max-programmer kan til gengæld også ses andre steder.

Der er kun få titler at vælge imellem. Hvis du vil have dine børn til at se noget, er Netflix en meget bedre mulighed. HBO Max udgiver på den anden side regelmæssigt nye afsnit af serier, så det er ikke nødvendigt at vente på hele sæsoner.

Det er muligt at spare penge hvis du tegner dig for et år af gangen

Ligesom mange andre streamingtjenester, er der en større rabat at finde, hvis du vil skrive dig op til et helt år. Du kan spare 36% ved at skrive dig op til et år af gangen, det svarer til at du får fire måneders gratis HBO Max.

Det koster 599 kr. for et helt års medlemsskab, hvor normalprisen ville være 948 kr. Der er altså ret mange penge at spare, ved at forudbetale.

Er HBO Max det samme som HBO Nordic?

HBO Max er en tilføjelse til HBO Nordic og indeholder flere film og serier end den oprindelige. Efter 45 dage efter Danmarkspremieren kan du se flere ret nye film, herunder film produceret af Warner Bros. et af verdens største og mest kendte filmselskaber.

Hvis du er bekendt med HBO Nordic, vil mange af de samme serier og film være velkendte for dig, men generelt vil HBO Max give dig en positiv oplevelse, da der også er en masse nyt. Det er værd at bemærke, at du ved at abonnere på HBO Max også får adgang til unikke serier og film under mærket HBO Max Originals. Hvis du kan lide Adult Swim-serier, er HBO Max helt sikkert værd at tjekke ud; der er masser af Adult Swim-materiale på den (tidligere kendt som HBO Nordic).

Brugergrænsefladen for HBO Nordic og HBO Max er meget forskellig. Der er mange nye funktioner, og alt ser ud til at fungere mere smidigt, end det gjorde på HBO Nordic. Niveauet på HBO Max er det samme som på HBO Nordic, med en normalpris på 79 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *