Hvad er prisen på et brusebad? Så meget koster et brusebad

Prisen for et brusebad afhænger bl.a. af, om du bader i koldt eller varmt vand, størrelsen af bruseren, og hvor længe bruseren varer. Et fem minutters brusebad med koldt vand kan koste så lidt som 7 kr., mens et brusebad med varmt vand, der varer lige så længe, kan koste op til 40 kr. Der er med andre ord, en meget stor difference i pris.

Prisen for et bad afhænger også af disse faktorer, men koster typisk mere end et brusebad. Et fem minutters bad i koldt vand kan koste omkring 20 kr. mens et varmtvandsbad af samme længde kan koste op til 80 kr. Så hvis du ønsker at spare penge, kan det være bedre at tage et brusebad i stedet for et bad. 

Et varmt brusebad er dyrere end et koldt fordi det kræver mere energi at opvarme vandet. Prisen for et brusebad afhænger også af størrelsen af brusebadet og af, hvor længe brusebadet varer. Et brusebad på fem minutter i en lille bruser kan koste så lidt som 12 kr., mens et stort brusebad, der bruges i samme tid, kan koste op til 70 kr.

Prisen for et bad afhænger typisk af badekarrets størrelse, om du bruger varmt eller koldt vand, og hvor længe du opholder dig i badekarret.

Et fem minutters bad i et lille badekar kan koste omkring 20 kr, mens et varmt bad i et større badekar kan koste op til 80 kr. Så hvis du vil spare penge på dit næste bad, kan det være bedre at tage et brusebad i stedet.

Fem minutter brusebad hver dag løber op i 1400 kr. pr år.

Tager du et varmt brusebad i 5 minutter hver dag i et år, løber det op i 1400 kr. pr. år. Det er noget der kan mærkes på husholdningsbudgettet, særligt hvis man er flere.

Dyrker du fitness eller anden motion, er der en del penge at spare på, at klare badet der i stedet for at gøre det derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *