Hvad er prisen på Disney+?

Disney Plus koster i Danmark 79 kr. om måneden på nuværende tidspunkt, hvorimod prisen ind til for nylig kun var på 59 kr. Der er altså sket en drastisk ændring i prisen på Disney+ i Danmark.

Det forventes, at den lave pris der har været i en længere periode, primært skyldtes at Disney+ ønskede at kapre kunder fra andre Streamingtjenester, så som Netflix. Det er nu lykkedes og Disney+ er efterhånden en stor og populær streamingtjenste.

Det er muligt at købe et abonnement, der dækket et helt år og så derigennem at få en lavere pris, et årsabonnement kan erhverves for 790 kr. for et år eller hvad der svarer til 65.8 kr. pr. måned. Du skal dog betale hele beløbet forud.

Hvornår kom Disney+ til Danmark?

Disney+ kom til Danmark den 15. september 2020, og det var meningen at den skulle have været tilgængelig i Danmark i lang tid forinden, streamingtjeneste åbnede nemlig op allerede d. 12 november, 2019 i USA. Oprindeligt var det tiltænkt at tjenesten skulle starte samtidig på verdensbasis, men dette blev ændret grundet coronakrisen. Herudover ville Disney gerne sikre sig, at deres bagkatalog var opdateret med danske undertekster og tale.

Findes der andet end tegnefilm på Disney+?

Ja, der er masser af andet indhold på Disney+, herunder film og tv-serier, der ikke er rettet mod børn. Nogle eksempler er filmene fra Marvel Cinematic Universe og nogle Star Wars-film samt mange andre populære titler.

Hvis du er på udkig efter familievenlige programmer, har Disney+ dog et bredt udvalg af tegnefilm, herunder klassiske animationsfilm som Løvernes konge, Frozen, Aladdin og meget mere. Der er også originale serier, der er lavet specielt til Disney+, som f.eks. The Mandalorian og High School Musical: The Musical: The Series.

Disney+ bringer også helt nye biograffilm hjem i stuen

Disney+ formår at udgive deres biograffilm samtidig på deres streamingtjeneste, og det har gjort at det har været muligt at se alle de nye biograffilm hjemme i stuen. Det skete for første gang i Danmark nogensinde, at det var muligt at se biografaktuelle film derhjemme i stuen og Disney+ var med til dette.

Mange timers indhold

I det hele taget, er der rigtigt mange timers underholdning at finde på Disney Plus og er man eksempelvis Marvel fan, er tjenesten slet ikke til at komme uden om, de har nemlig alt fra Marvel Universet, som Disney da også ejer.

Så hvis du leder efter timevis af underholdning fra ét sted med masser af familievenlige muligheder, så er Disney+ måske den streamingtjeneste, der passer til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *