Hvad er prisen på Amazon Prime?

Amazon Prime er en af de seneste tilføjelser til den hær af udbydere, der også gør sig til i Danmark. Tidligere var det nødvendigt at bruge VPNs eller andre teknikker, for at få adgang til den populære streamingtjeneste, men den har nu for længst åbnet dørene op officielt og er nu tilgængelig i lille Danmark.

Prisen for Amazon Prime i Danmark er ret lav, sammenlignet med andre streamingtjenester, du kan nemlig få adgang til den nette sum af 45 kr. pr. måned. Dette beløb er dog stadig betydeligt højere end den pris, du betaler, hvis du bor i USA eller Storbritannien.

Hvornår kom Amazon Prime til Danmark?

Amazon Prime kom til Danmark den 7. september 2018. Amazon Prime er et udspringerselskab af den store internetgigant Amazon, ejet af Jeff Bezos.

Hvad kan man finde af indhold på Amazon Prime?

Du finder masser af helt unikt indhold på Amazon Prime, da de producerer deres egne serier, herudover har de en masse indhold fra kanaler så som HBO. Så hvis du vil se Game of Thrones, The Wire eller The Sopranos, så er Amazon Prime det rette sted for dig.

Hvordan tilmelder jeg mig Amazon Prime?

Hvis du vil tilmelde dig Amazon Prime, kan du gøre det ved at gå ind på deres websted og følge instruktionerne. Du skal bruge et kreditkort for at tilmelde dig, da tjenesten i øjeblikket ikke er tilgængelig via andre betalingsmetoder

Hvilke enheder kan jeg bruge til at se Amazon Prime?

Du kan se Amazon Prime på en række forskellige enheder, herunder smart-tv’er, spilkonsoller, streamingafspillere, mobiltelefoner og tablets

Hvor meget koster Amazon Prime i Danmark?

Prisen for Amazon Prime i Danmark er ret lav sammenlignet med andre streamingtjenester, du kan få adgang for den nette sum af 45 kr. om måneden. Dette beløb er dog stadig væsentligt højere end den pris, du betaler, hvis du bor i USA eller Storbritannien.

Masser af fordele

Amazon Prime tilbyder dog masser af fordele, der gør det prisen værd, herunder eksklusiv adgang til fantastiske serier som The Man In The High Castle og American Gods samt gratis to-dages forsendelse på alle køb fra Amazon, noget ingen anden streamingtjeneste umiddelbart tilbyder.

Enhedsunderstøttelse

Amazon Prime er godt udbredt, på de forskellige enheder til afspilning, en forudsætning for at en streamingtjeneste kan fungere og blive en succes. Der er ikke noget værre end afgrænsede og delvist lukkede apps til streaming.

Amazon Prime kan du se på alle følgende enheder, men ikke begrænset her til:

• Amazon Kindle og Fire TV

• Apple iPhone, iPad & Apple TV

• Google Andriod

• LG Smart TV

• Samsung Smart TV

• Sony Playstations

• Xbox

• Wii U

Derfor skal du vælge Amazon Prime

Så hvis du leder efter en måde at streame dine yndlingsfilm og tv-serier på med lethed, og hvis du også ønsker at spare penge på indkøb fra en af verdens største onlineforhandlere, så overvej at tilmelde dig en Amazon Prime-konto i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *